• Romania
  • English

Blazing Vibez: Come Early and Party Till You Drop @Goblin | Miercuri , 25 APRILIE 2012

25 Aprilie 2012

Blazing Vibez: Come Early and Party Till You Drop @Goblin | Miercuri , 25 APRILIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Goblin Club
Preț: Intrare Libera

Dupa ce saptamana trecuta familia Blazing Vibez a aplicat cu succes strategia de party "Come Early and Party Till You Drop", ne-am gandit ca miercuri, pe 25 aprilie, sa ne depasim limitele si sa adoptam o noua strategie: Come Early and Party Till You Drop..Twice!! Asadar, ne vedem miercuri, in Club Goblin pentru un party reggae ca-n povesti.

 

Pentru aceasta am pregatit provizii strategice de vouchere de consumatie si shot-uri pentru asaltul de dimineata. Cine ne arata ca se distreaza bine la Blazing Vibez, va primi unul dintre cele 100 de vouchere de conumatie si cei ce dupa ora 4 mai au chef de party, vor primi alaturi de orice bautura si un shot din partea casei. Pe deasupra, mai punem la bataie si 4 bratari Eyes Wide Shot la concursul de pe pagina oficiala de facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/events/126533597479247/). De muzica se vor ocupa Chesarion si Ras T. Intrarea este libera, distractia este garantata.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER