• Romania
  • English

Eveniment: Blazing Vibez a€“ a 22-a editie

09 Martie 2011

Blazing Vibez – a 22-a editie @ Goblin Nightwatcher

 

 

Blazing Vibez – a 22-a editie @ Club Goblin ( 9 Martie)

Blazing Vibez, party-ul reggae cu frecventa saptamanala ce are loc in fiecare miercuri in club Goblin ( str. Smardan, nr. 30) a ajuns la a 22-a editie. Asta inseamna 22 de saptamani, 6 zile de muzica reggae, 144 de ore de party si aproximativ 3456 de minute de distractie. Pentru ca intram in a 7-a zi de party, ne-am gandit sa sarbatorim cu o super oferta: Timp de 2 ore, intre 22.00 si 24.00, toata lumea are, din partea Jah Army si a clubului Goblin, Scharlachberg GRATIS. Asadar, va asteptam miercuri in club Goblin, impreuna cu Chesarion, Ras T, Phlo da Shaolin si Selecta B. pentru cel mai reggae party reggae din Bucuresti!

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER