Eveniment: Blazing Vibez a€“ a 22-a editie

09 Martie 2011

Blazing Vibez – a 22-a editie @ Goblin Nightwatcher

 

 

Blazing Vibez – a 22-a editie @ Club Goblin ( 9 Martie)

Blazing Vibez, party-ul reggae cu frecventa saptamanala ce are loc in fiecare miercuri in club Goblin ( str. Smardan, nr. 30) a ajuns la a 22-a editie. Asta inseamna 22 de saptamani, 6 zile de muzica reggae, 144 de ore de party si aproximativ 3456 de minute de distractie. Pentru ca intram in a 7-a zi de party, ne-am gandit sa sarbatorim cu o super oferta: Timp de 2 ore, intre 22.00 si 24.00, toata lumea are, din partea Jah Army si a clubului Goblin, Scharlachberg GRATIS. Asadar, va asteptam miercuri in club Goblin, impreuna cu Chesarion, Ras T, Phlo da Shaolin si Selecta B. pentru cel mai reggae party reggae din Bucuresti!

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER