• Romania
  • English

Blazing Vibes@Goblin Nightwatcher | 15 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

15 Februarie 2012

Blazing Vibes | 15 FEBRUARIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army Events
Preț: Intrare Libera

UN GRUP DE TERORISTI REGGAE AU RAPIT VIBE-URILE!!!!

 

Miercuri, 15 februarie se decide soarta muzicii reggae in Club Goblin.

 

Vibe-urile reggae au fost rapite si oferim 100 de vouchere de consumatie si 3 bratari "Eyes Wide Shot" pentru toti cei ce ne ajuta sa-le recuperam. In fruntea comandamentului de urgenta ce se va aduna la Goblin, miercuri incepand cu ora 22.00, vor sta Chesarion si Ras T. Intrarea este libera!! Un grup extremist de teroristi reggae au rapit vibe-urile si au lasat lumea fara muzica reggae.

 

Toti fanii reggae sunt rugati sa ajute la prinderea acestui grup pana miercuri. In cazul in care nu vom reusi, suntem condamnati la o viata plictisitoare si lipsita de distractie. Se crede ca este un complot pus la cale de catre marile corporatii ale Romaniei, impreuna cu Guvernul si Presedentia. S-a aflat ca tinerii din Bucuresti nu mai dau randament la locurile de munca in zilele de joi din cauza unui virus necunoscut anterior - Virusul Blazing Vibez.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER