• Romania
  • English

Blazing Hot Reggae Party@Goblin Nightwatcher | 1 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

01 Februarie 2012

Blazing Hot Reggae Party @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army Events
Preț: Free

Miercuri, pe data de 1 februarie, toti fanii muzicii reggae sut asteptati in Club Goblin (str. Smardan, nr. 30/ Centrul Istoric) la cel mai apreciat eveniment reggae cu intrare libera din Bucuresti. Ca in fiecare saptamana, Chesarion si Ras T se vor asigura ca toata lumea va dansa pana la rasarit. Si pentru ca atmosfera sa se incalzeasca mai repede, cei de la Goblin pun la bataie 100 de vouchere de consumatie pentru cei ce ne dovedesc ca stiu sa se distreze in stilul Blazing Vibez si un concurs cu premii. Intrarea este libera si distractia este garantata.


Pentru detalii legate de ofertele si concursurile valabile la urmatoarea editie a party-ului, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului (http://www.facebook.com/events/272631509463868/) sau pagina oficiala de Facebook a Jah Army (http://www.facebook.com/JahArmyRo).

Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati fie la numerele de telefon 0754637133 sau 0756481238, fie pe e-mail la office@goblinclub.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER