• Romania
  • English

evenimente: BETH HART in Bucuresti pe 17 Iunie 2016 | Sala Palatului

17 Iunie 2016

BETH HART in Bucuresti pe 17 Iunie 2016 @ Sala Palatului

Preț: 150 lei

Beth Hart, una dintre cele mai apreciate voci ale bluesului în momentul actual se ţine de cuvânt şi revine în Bucureşti, pe 17 iunie, la Sala Palatului 

“M-am gândit că va fi minunat, dar nu am crezut că va fi uimitor” spunea Beth Hart, pentru care întâlnirea cu publicul din România, din vara anului trecut a fost surprinzătoare. 

Beth Hart uimeşte nu doar prin performanta live uluitoare dar şi prin nenumărate distincţii câştigate de-a lungul carierei sale. Cea a cărei voce este un mix între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding şi Amy Winehouse, a fost nominalizata la premiile Grammy, a câştigat nenumărate discuri de platină pentru albumele sale şi este nr. 1 în top Billboard Blues. 

Detalii şi bilete despre concertul acesteia de la Bucureşti se găsesc la: 


http://www.eventim.ro/ro/bilete/beth-hart-bucuresti-sala-palatului-882096/performance.html

   

si

 

http://bilete.salapalatului.ro/event.php?id=7902

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER