• Romania
  • English

Evenimente Bucuresti Benoit & Sergio// Bogdan

08 Martie 2014

Benoit & Sergio// Bogdan @ Studio Martin

Preț: 20/30 Lei

Sâmbătă 8 martie 2014 Studio Martin îți aduce o surpriză electronică, duo-ul Benoit & Sergio, vine în România pentru un party dedicat sexului frumos și nu numai.

Benoit & Sergio nu produc piese, ci transmit povești. Stilul acestui duo de succes a fost puternic influențat în primul rând de scena de muzica din Washington DC, totul fiind conturat în jurul muzicii house, dar având influențe puternice din zone ușor indie ca Talking Heads, Pavement și Roxy Music. Produsul muzical ce a rezultat din acest amalgam este de o energie debordantă, reușind să întrețină atmosfera impecabil, dar în acelasi timp și să le ofere ascultătorilor un motiv în plus pentru a dansa.

Benoit și Sergio au debutat în această formulă în 2009 cu EP-ul “What I’ve Lost”, lansat la label-ul lui Bruno Pronsato. “Midnight People”, primul single al celor doi artiști, lansat la Spectral Sound, își schimbă direcția muzicală și dă startul unei serii de melodii care este clar dedicată iubitorilor de petreceri techno. După cum a afirmat Benoit, “o piesa extraordinară ar trebui să aibă un sound incredibil, ritm și, în același timp, melodie”. Făcând abstracție de conceptul de genuri muzicale, muzica lor însumează toate cele trei calități enumerate anterior.

În warmup unul dintre cei mai buni reprezentanți ai noului val: Bogdan!


Mai multe detalii:

❀ BENOIT&SERGIO

https://twitter.com/BenoitEtSergio

https://www.facebook.com/benoitandsergio

https://soundcloud.com/benoitandsergio


❀ BOGDAN

https://www.facebook.com/bogdanmusic

http://soundcloud.com/bogdananghel/


Entrance:

20 lei înainte de ora 00.00 || 30 lei după ora 00.00Pentru REZERVĂRI sunați la:

☏ +40 733 MARTIN

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER