• Romania
  • English

Eveniment: Benny Page & Trolley Snatcha

04 Decembrie 2010

Benny Page & Trolley Snatcha @ Arenele Romane

Sâmbătă, 4 decembrie 2010, ora 22:00, la Arenele Romane din BucureÅŸti vor mixa Benny Page & Trolley Snatcha.

Alături de ei vor fi românii Matze cu un set audio video special îi Mighty Boogie, jucător de seama în scena dubstep din România. De visuals se vor ocupa băieÅ£ii de la Vedem.

Benny Page este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi dj şi producatori de drum&bass din Anglia care, cooptat de Shy FX, a lansat producţii sub labelul Digital Soundboy.
În 2008, artistul invitat de arena dnb la BucureÅŸti, a câÅŸtigat titlul de „Best Breaktrough DJ”, oferit de Drum & Bass Awards.

Trolley Snatcha este un reprezentant de seama al miÅŸcării dubstep din Marea Britanie, aflat în premieră în România. A atras atenÅ£ia ca producător încă de la început, dar a explodat în scena de muzică de dans odată cu alăturarea la casa de discuri condusa de Caspa, Dub Police. De atunci a reuÅŸit să convingă ÅŸi ca dj, reprezentaÅ£iile lui în faÅ£a oamenilor devenind aproape la fel de impresionante cum sunt piesele produse.

Biletele se pot procura:
- 20 lei în avans la magazinele Base, Boarder’s sau The Kitchen.
- 30 lei la intrare

Arenele Romane: Str. Cuţitul de Argint 2, Bucureşti.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER