• Romania
  • English

Belcanto - The Luciano Pavarotti Heritage @ Sala Palatului | 22 octombrie 2017

22 Octombrie 2017

Belcanto - The Luciano Pavarotti Heritage @ Sala Palatului

BELCANTO

THE LUCIANO PAVATOTTI HERITAGE

 

    BELCANTO este un concept gandit de Luciano Pavarotti , dar pe care maestrul nu a mai reusit sa-l realizeze. “

    Fundatia Luciano Pavarotti” in colaborare cu “ArsLab/Sinfonica” a concretizat ideea intr-un spectacol de inalta clasa care poarta in intreaga lume tenori, soprane, baritoni, mezzosoprane, balerini si instrumentisti pentru a face cunoscuta mostenirea lui Luciano Pavarotti "The Luciano Pavarotti Heritage”.

    Asociatia AMICI DELLA MUSICA impreuna cu M TIME Entertainement aduce acest spectacol la Sala Palatului din Bucuresti in data de 22 octombrie 2017, cu sprijinul Ambasadei Italiei din Romania, concertul fiind deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.

    BELCANTO este gandit ca un musichals care aduce un tribut stilului de belcanto in diferite forme muzicale care depasesc barierele temporale si spatiale.

    Conceput pe mai multe teme, spectacolul marcheaza evolutia acestui stil in Italia si in lume.

   Publicul va fi condus intr-o calatorie imaginara plecand din Florenta lui Lorenzo de Medici si Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge pana in Londra lui Freddy Mercury, trecand prin creatiile marilor compozitori de opera (Verdi si Puccini), operetele austriece si franceze, musichals-urile americane si succese pop si rock.

    Regia artistica a spectacolului a fost incredintata lui Franco Dragone, cel care a realizat primele zece spectacole Cirque du Soleil, showul lui Celine Dion la Vegas, spectacolele de la Lido din Paris si multe altele.

    Conceptul de spectacol, gandirea regizorala si artistica, talentul incontestabil al interpretilor, scenografia, costumele, fac din BELCANTO – The Luciano Pavarotti Heritage o exceptionala oportunitate pentru spectator sa traiasca o experienta intensa si emotionanta cu bucuria descoperirii (sau revederii) celor mai apreciate momente de creativitate artistica din istoria muzicii.

 Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, www.eventim.rowww.bilete.ro,www.vindbilete.ro, in oficiile Posta Romana, magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, magazinele Germanos si la casa de bilete a Salii Palatului.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER