• Romania
  • English

Fabrica şi B52 (Strada 11 iunie, nr. 50) îi sărbătoresc miercuri, 30 noiembrie, începând cu orele 22:00, pe toţi cei cu numele de Andrei sau Andreea printr-o petrecere All You Can Drink.

30 Noiembrie 2011

Bei cât vrei de Sfântul Andrei în Club B52 și Fabrica @ Fabrica Club

Bei cât vrei de Sfântul Andrei în Club B52 și Fabrica

 

 

 

Fabrica şi B52 (Strada 11 iunie, nr. 50) îi sărbătoresc miercuri, 30 noiembrie, începând cu orele 22:00, pe toţi cei cu numele de Andrei sau Andreea printr-o petrecere All You Can Drink.

 

Petrecerea „Bei cât vrei de Sfântul Andrei” va avea loc concomintent în cluburile B52 și Fabrica şi, fie că îşi sărbătoreşte onomastica sau nu, nimeni nu va avea de plătit la bar în această seară.

 

Pentru a scăpa de grija banilor la bar, se plăteşte doar la intrare. Intrarea fetelor 30 de lei, iar a băieţilor 50 de lei.

 

Despre B52

B52 este un nume sonor printre cluburile de underground din București, pastrând însă același spirit boem din Vama Veche, acolo unde clubul a luat naștere. Numele lui vine de la pasiunea neînsetată a celor care îl frecventează pentru descoperirea de combinații de băuturi dintre cele mai inovative. Fiecare petrecere în B52 e ca un weekend clandestin în Vama, cu oameni mai vechi sau mai noi pregătiți să-și ia zborul la bordul aeronovei. În octombrie 2011 clubul s-a redeschis într-o locație nouă, din Strada  11 iunie, nr. 50.

 

Despre Club Fabrica

Clubul Fabrica este recunoscut pentru evenimentele live din ultimii ani,  fiind unul din cele mai populare cluburi din capitală reprezentând cultura underground, fie că ne referim la alternativ, electro sau hip-hop.

 

Cele două cluburi fac parte dintr-un complex include și terasa şi pub-ul Fabrica dotate cu bucătărie şi bar, Industrial Skatepark – primul skatepark indoor deschis oficial în România, Fabrica de caţărat și magazine de haine şi accesorii destinate sporturilor extreme. Toate acestea pe Strada 11 iunie, nr. 50 din Bucureşti, la 15 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER