• Romania
  • English

bass-feast of heavy electro and dubstep live la Atelierul de productie

17 Septembrie 2011

bass-feast of heavy electro and dubstep live @ Atelierul de Productie

Promoter: Atelierul de Productie si Wobble Project
Preț: 20 lei

|| bass-feast of heavy electro and dubstep live @ Atelier ||

Son Of Kick deschide la Bucuresti scoala de corectie pentru muzica cu bass, impreuna cu Dubsidia, Charlie Dundeen si Blacktee>>

 


Vezi mai multe din Prieteni, petreceri, clubbing pe 220.ro

Nota 170 BPM pentru “Playing the Villain”! Ultimul single al lui Son Of Kick este pur si simplu definitiv! Liniile de bass atat de ample si agresive ii contureaza reputatia de DJ si producator care nu se sfieste sa dezlantuie o parada de beat-uri puternice in piesele sau remixurile sale.

Stabilit in Londra, lui Son Of Kick ii umbla vorba de la Berlin la Brooklyn - fenomen deloc neobisnuit pentru acest artist care isi incadreaza muzica in “valchstep”, psychostep, “barefoot” si dubstep. Semnandu-se “BASS B*TCH!” pe twitter, nu e o surpriza nici ca are niste videoclipuri nebunesti marca Nicolas André sau Matt Devine in care parca isi ilustreaza predispozitia acuta catre sound-ul pe cat de puternic, pe atat de cuceritor al dubstep-ului cu toate nuantele pe care le confera el.

Acest copil rasfatat al bass-ului vine la Bucuresti pe 17 septembrie la Atelierul de Productie, unde isi va desfasura un set cu semnatura care l-a facut celebru prin lumea larga. Productii proprii gen “Playing the Villain”, “Guacha”, “Revolution B” sau chiar varianta sa de la “Pop Ya Cork” (Stanton Warriors) sunt doar cateva exemple prin care Son Of Kick aresteaza dubstep-ul si il va descatusa sa alerge liber prin Atelier.

Spaniolul care reprezinta DJ-set-ul Dubsidia la Bucuresti vine sa exemplifice muzica de club care patrunde in iPod-uri si MP3-playere. Producatori de dubstep, electro si drum and bass, pentru Dubsidia este prima vizita in Romania si urmeaza sa testeze efectul latin asupra muzicii cu bass.

Blacktee a inceput sa produca muzica in 2008 influentat in principal de curentul UK Funky. Acum se inscrie in randurile pionerilor de muzica experimentala cu bass din Romania si va sustine un gig in deschidere, alaturi de Dubsidia.

Charlie Dundeen penduleaza intre a fi DJ, producator si gazda propriei sale emisiuni de radio, iar in spatele pupitrului s-a aflat inca din 2007. Plimbarile printre reggae, funk, electro si scurtele opriri in disco traverseaza serile perfecte de dans si vibe pozitiv.

Pretul unui bilet este de 20 lei
Achizitionare: in seara evenimentului la intrarea in Atelier

Urmariti Son Of Kick aici:
http://soundcloud.com/sono fkick
https://www.facebook.com/s onofkick
https://twitter.com/#!/sonofkick

Dubsidia:
http://soundcloud.com/dubsidia
www.facebook.com/dubsidia
www.myspace.com/dubsidia

Charlie Dundeen:
www.facebook.com/charlie.dundeen
http://www.residentadvisor.net/dj/charliedundeen

Blacktee:
http://soundcloud.com/blacktee


Acesta este un eveniment Atelierul de Productie si Wobble Project

Contact:
salut@atelieruldeproductie.ro
PR:
dana@atelieruldeproductie.ro


Facebook Event: http://www.facebook.com/event.php?eid=190722374327207
Facebook Page Atelierul de Productie: http://www.facebook.com/atelieruldeproductie
--

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER