• Romania
  • English

Band of Creators Pop-Up Shop - 24&25 martie @ Palais Ghica Victoria

24 Martie 2018

Band of Creators Pop-Up Shop - 24&25 martie

Primăvara se numără colecțiile noi, iar cel mai bun loc pentru asta este cea de-a opta ediție a pop-up shopului Band of Creators de pe 24 și 25 martie, de la Palais Ghica Victoria.

Florentina Giol, Larisa Dragna, Edita Lupea, Maria Queen Maria, Framboise, Nico Carp, Life în Mono, Fandacsia, Iuliana Asoltanei, Nicoleta Obiș, Prochaine, Efemere, Yvy, Gabi Secărea, Wagner Arte sunt câțiva dintre designerii care vor fi prezenți la eveniment. 

În plus, fashionistele care vor ajunge la Palais Ghica Victoria în acest weekend vor avea acces la o selecție de ținute must have recomandate de stiliștii revistei Elle.

Pop-up shopul va fi deschis sâmbăta și duminica, 24 și 25 martie, între orele 11.00 și 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei, sau pe bază de invitație.


 


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER