• Romania
  • English

Eveniment: Bamboo Club si Mihai Morar cauta urmatoarea Dancing Queen!

03 Martie 2011

Bamboo Club si Mihai Morar cauta urmatoarea Dancing Queen! @ Bamboo

Clubul Bamboo si Mihai Morar sunt in cautarea urmatoarei Dancing Queen si organizeaza singurul concurs din Romania adresat tinerelor pasionate de dans, care are ca premiu fabuloasa suma de 5000 de euro, incluzand un contract de un an cu Bamboo!

            Fetele talentate si dornice sa se afirme, dar si sa invete de la profesionisti in materie de dans au acum ocazia sa straluceasca pe scena celui mai mare club din Romania, Bamboo. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe site-ul www.dancingqueen.ro, sa incarce un video cu ele dansand si sa intre astfel in competitia care le va aduce ascensiunea in cariera mult visata.

            Dupa data de 3 aprilie, cand perioada de inscriere va lua sfarsit, fiecare fata care si-a incarcat videoclipul pe site va avea ocazia sa danseze pe scena din Club Bamboo si sa demonstreze ca poate fi urmatoarea Dancing Queen. In urma acestei probe se vor alege semifinalistele concursului, care vor fi invitate in emisiunea lui Mihai Morar, “Rai da’ Buni”.

         Fii creativa si originala! Demonstreaza ca esti cea mai buna si Bamboo iti va transforma visul in realitate! Fii chiar tu urmatoarea Dancing Queen!

 

Eveniment oferit de Radio Zu si prezentat de Utv!

 

Rezervări: 0723.226.266/ 0726.226.266 

      office@bambooclub.ro

      www.bambooclub.ro

      Str. Tuzla Nr.50 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER