• Romania
  • English

Ballet Flamenco Español la Sala Palatului | 15 Mai 2018

15 Mai 2018

Ballet Flamenco Español la Sala Palatului

Pe 15 mai, începând cu ora 20.00, Sala Palatului din București va fi gazda unui eveniment extraordinar marca Ballet Flamenco Español.

Artiștii de origine spaniolă aduc un show exploziv, bazat pe îmbinarea elementelor flamenco tradiționale cu cele moderne, într-un spectacol complex de muzică și dans.

Ballet Flamenco Español a fost înființat în anul 2017 de către Tito Osuna, cu scopul de a arăta lumii întregi ce înseamnă atât dansul spaniol clasic, cât și cel flamenco, stiluri care sunt deseori confundate.

Astfel, a luat naștere o companie de balet formată din soliști ai celor mai bune trupe de flamenco din lume.

Spectacolul este structurat în trei părți, fiecare având rolul de a prezenta o altă latură a dansului spaniol.

Prima parte se numește Bolero și reprezintă o fuziune între dansul clasic spaniol și flamenco.

Un stil studiat în detaliu, în care predomină forța, schimbările de ritm și jocul de lumini.

Cea de-a doua parte poartă numele de Zapateado a Mozart.

Aceasta este interpretată de unul sau doi soliști care redau bogăția accentelor muzicale, contratimpii și sincopele specifice unei atmosfere de reverie.

Ultima parte a spectacolului se intitulează Flamenco in Live.

Coregrafia este inspirată de uniunea unor elemente absolut necesare în flamenco.

Pe de-o parte este vorba de elementele de natură estetică, iar pe de altă parte elementele expresive. Acestea au puterea de a transmite esența pură a dansului flamenco.

În această parte a spectacolului vor fi prezentate momente în care predomină vivacitatea și ritmul alert, precum și îmbinarea armonioasă a elementelor tradiționale cu cele moderne.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Ballet Flamenco Español la Sala Palatului:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER