• Romania
  • English

BALKAN PARTY 3 - Shazalakazoo @ Kulturhaus | 22 MARTIE 2012

22 Martie 2012

BALKAN PARTY 3 - Shazalakazoo @ Kulturhaus | 22 MARTIE 2012 @ Kulturhaus

Promoter: Kulturhaus
Preț: Intrare Libera

 

 

Pe data de 22 martie 2012, începând cu ora 22.00, Kulturhaus Bukarest organizează a treia ediţie a deja cunoscutei petreceri Balkan Party. De această dată, invitată va fi o trupă excepţională din Belgrad (Serbia)  ce va face din clubul bucureştean un adevărat ring de zbânţuială: Shazalakazoo. În plus, cu ajutorul fanilor şi inspirat de artiştii invitaţi, Kulturhaus Bukarest organizează o expoziţie fotografică numită “VINIL”.

 

Balkan Party 1 i-a adus la The Silver Church Club pe energicii băieţi îmbrăcaţi în echipamente de fotbal de la Dubioza Kolektiv. Balkan Party 2 a făcut din clubul Kulturhaus un ring de dans nemaipomenit, la dorinţa invitaţilor noştri germani, Al Jawala. Pe data de 22 martie 2012, tot la Kulturhaus Bukarest, este rândul unei trupe excepţionale din Belgrad (trebuie specificat, sunt prieteni foarte buni cu Al Jawala) să ne pună la dans prin ritmuri de balkan numai de ei inventate. Un nume greu de reţinut, dar totodată un avertisment-recomandare a ceea ce are să urmeze: Shazalakazoo!

 

kultur

 

Shazalakazoo este o trupă de muzică electronică din Belgrad (Serbia), formată din MILAN DJURIĆ (wind controller, singing & shouting, plastic knobs, faders, rubber pads, silicon chips, mighty kazoo) şi UROŠ PETKOVIĆ (electric fiddle, turntablism, silicon chips). Cu o prezenţă spectaculoasă în cadrul fiecărui eveniment la care sunt invitaţi, fie el petrecere de club sau festival în aer liber, Shazalakazoo produce un mix de sunete ameţitor şi dansant, cu bass electronic condimentat puternic cu muzică balcanică, desigur, armonii şi ritmuri uneori combinate cu influenţe latino-americane şi chiar africane, totul într-un blend muzical pe care l-au denumit Folkstep.

 

Mai multe informaţii:

Official site: http://shazalakazoo.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/SHAZALAKAZOO/60308042845

Myspace: http://www.myspace.com/shazalakazoo

Soundcloud: http://soundcloud.com/shazalakazoo

 

Proiectul foto VINIL se poate urmări şi pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.324469787602901.77107.118219838227898&type=1

 

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER