Bacardi - Celebrate 150 years@The Silver Church | 4 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

04 Februarie 2012

Bacardi - Celebrate 150 years of Bacardi | Sambata - 4 Februarie @ The Silver Church

Promoter: The Silver Church
Preț: Intrare Libera

Sambata, 4 februarie este o noapte magica pentru prietenii Bacardi.

In club The Silver Church se aniverseaza 150 de ani de petreceri perfecte, 150 de ani de apropiere a oamenilor, 150 de ani de Bacardi! Aniversarea Bacardi de 150 de ani se intampla in toata lumea si reuneste prietenii, muzica buna si cel mai distins rom din lume.

Seara va fi o calatorie in timp, de la petrecerile fastuoase de la finalul secolului al XIX-lea, trecand prin boemia anilor 1920 si libertina perioada hippie, pana in prezentul energic si exploziv.

Strange-ti prietenii si vino sa faci parte din istorie!

In 2012 celebram 150 de ani de momente speciale iar seara de sambata 4 februarie e doar inceputul. Pentru ca totul a inceput cu o petrecere!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

INPUT 001 x Paul Van Dyk at Kristal Club Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018 Helloween, Pumpkins United Tour @ Bucuresti MARIZA revine in concert la Bucuresti Reintoarcerea Lebedelor la inceput de iarna 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER