• Romania
  • English

targuri: Baby Boom Show in Romaero Baneasa pe 10 Aprilie 2014

10 Aprilie 2014

Baby Boom Show

Promoter: EUROEXPO

Baby Boom Show te asteapta in primavara urmatoare cu o noua editie! Targul dedicat copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici va avea loc cu numai o saptamana inaintea Sfintelor Sarbatori de Pasti, in perioada 10 – 13 aprilie 2014, intr-o locatie deja consacrata: Romaero Baneasa.

La eveniment sunt invitate toate companiile care pot oferi parintilor toate cele necesare atat pentru perioada de maternitate, cat si pentru cresterea celui mic: hainute si incaltaminte pentru sezonul cald, carucioare, scaune auto, leagane, accesorii, mobila, alimente, cosmetice, suzete, biberoane sau aşternuturi, jocuri si jucarii, aparate medicale si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a intra in contact cu furnizorii de servicii dedicate familiei. 
Iar daca ai in stoc lucruri revolutionare, noutati, oferte speciale, cu atat mai bine! Parintii sunt intr-o continua „vanatoare” de produse nou intrate pe piata si super oferte.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER