• Romania
  • English

Baba Oarba #4

25 Ianuarie 2013

Baba Oarba #4 @ Atelierul de Productie

Preț: 25/35 RON

Line up:

 

Moullinex

OK Corral

Khidja

 

Vineri, 25 ianuarie, de la 10:30 seara, Baba Oarba și Grolsch îi invită la Atelierul de Productie pe Moullinex, OK Corral, Khidja, în timp ce Oana Cambrea preia graţios Leapșa Artiștilor.

 

Ne jucăm Baba Oarba printre siluete bizare, prin lumea în contraste puternice a Oanei Cambrea şi nebunia sonora a lui Moullinex, de cu seară de ianuarie cu iz de vară portugheză.

Vă aşteptăm!

 

Dacă există o trăsătură comună pentru toată muzica bună, trebuie să fie capacitatea de a elimia limitele dintre genuri, dintre nebunia de club și liniștea din “bârlog”, dintre colecționarii de vinyluri și consumatorii de clipuri de pe Youtube. Moullinex, Luis Clara Gomes, face asta foarte bine.

 

Născut într-un orășel din Portugalia, a fost mereu înconjurat de muzică și muzicieni, a încerct de mic să își găsească un sound propriu refuzând să rămână în limitele unui gen muzical, dar având disco și house că punct de pornire.

 

Și dacă tot vorbim de trăsături comune, cea care se regăsește în toate producțiile Moullinex ar fi atenția la detaliul melodic, un puternic factor uman în muzica electronică, găsim laolaltă sintetizatoare, chitare dezlănțuite, linii de bass șocante și beaturi de pe un ring de dans din trecutul apropiat. Luis colaborează adesea cu prieteni, de fapt, majoritatea liniilor de bass electric îi aparțin unui alt Luis, Luis Calçada în timp ce linile de chitară lui Bruno Cardoso, mai bine cunoscut drept Xinobi.

 

Moullinex a lansat de curând Flora, albumul sau de debut. Multe dintre piese deja au urcat sus în topurile preferințelor multor DJ ("Darkest Night" a ajuns "Tune of the month" în MixMag/ UK).

 

Compuse aproape de maul mării în Portugalia, cu influențe Motown soul, Brasil Pop și DiscoFunk piesele sunt extrem de fresh și, inclusiv pe înregistrările de studio, au un foarte puternic vibe de “plaja”. Însă dacă albumul este mai degrabă indie pop, performance-ul live va silește să veniți cu “pantofii de dans”.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER