• Romania
  • English

evenimente: Baba Oarba #1: John Roberts, Aeromaschine, Bogman, JB + Alexandra Maftei (expoziție) in Atelierul de Productie pe 29 Septembrie 2012

29 Septembrie 2012

Baba Oarba #1: John Roberts, Aeromaschine, Bogman, JB + Alexandra Maftei (expoziție) @ Atelierul de Productie

Accesul este gratuit, dar numai în posesia invitației și actului de identitate.

Descarcă invitația la primul episod Baba Oarba accesând:
http:// atelieruldeproductie.ro/ invitatii-baba-oarba.html

★ JOHN ROBERTS (LIVE)

John Roberts, crescând cu doi părinți care îi cântau seara înainte de culcare la pian, s-a familiarizat rapid cu jazz-ul și bucăți clasice. În inima Americii, descoperirea muzicii a fost ceva plin de candoare.

De aceea probabil John Roberts, odată ce a făcut cunoștință și cu aerul european al contemporanelor genuri house și techno, a simțit nevoia de a împăca aceste două continente prin aportul său muzical. Rezultatul este ceva meticulos, dar relaxat, evocativ, dar inovativ.

https://www.facebook.com/ oneeighthundredjohnroberts

John Roberts o să se joace alături de ★ BOGMAN, ★ AEROMASCHINE și ★ JB. Emoțiile audio sunt completate de Leapșa Artiștilor, iar primul artist care se ocupă de Baba Oarba este
★ ALEXANDRA MAFTEI. Expoziția începe pe 29 septembrie și va fi disponibilă până pe 20 octombrie.

AEROMASCHINE: https://www.facebook.com/ aeromaschine
JB: http://www.mixcloud.com/alexandrudraganescu/

Artwork: Alexandra Maftei

-----------------------------------------------------------------------------------

Baba Oarba este o nouă platformă de evenimente, o invitație la joc și o propunere către o lume de fantasmă. Acesta este un concept îndreptat spre cei care semnează un acord imaginar pentru a se înscrie în visul de weekend, cărora noi le deschidem fantezia - devenind personaje în jocul simțurilor deschise.

Muzica, decorurile și luminile vor fi elemente aflate mereu în concordanță și de fiecare dată proaspete. Fiecare episod de Baba Oarba are o temă centrală, cu elementele căreia se intercorelează toată povestea. Baba Oarba se desfășoară ca o intersectare dintre un eveniment de artă cu unul de muzică.

Evenimentele Baba Oarba au loc lunar, lăsând între ele oportunitatea ca după fiecare vernisaj lucrările artistice să fie păstrate ca în orice galerie până la următorul eveniment, când urmează a fi înlocuite de noile exponate ale celui căruia i s-a dat leapșa.

Baba Oarba este un concept sprijinit de Șapte Seri, IQads, feeder.ro, tilllate.com, hipmag.ro, modernism.ro, b365.ro, veiozaarte.ro, thevandallist.ro.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER