Dupa 3 editii petrecute in B’ESTFEST Park – Tunari si un nou record de audienta cu peste 28000 de spectatori intr-o singura zi, cel mai mare festival din Romania isi continua povestea, pregatindu-se de un nou capitol. Incepand cu editia urmatoare, B’ESTFEST va avea loc intr-un cadru complet nou, pe domeniul Palatului Mogosoaia. Situata in imediata apropiere a Bucurestiului, Mogosoaia ascunde un peisaj inedit in care natura si istoria se imbina perfect, transformand intregul domeniu intr-un taram de poveste. O padure impresionanta cu alei strajuite de copaci seculari, luminisuri la margine de lac si gradini de vara pline de culoare incercuiesc Palatul Mogosoaia, o bijuterie a arhitecturii brancovenesti. Domeniile poarta cu ele o particica importanta din istoria poporului nostru. Din vremurile inceputului existentei frumoasei constructii, in epoca Brancoveneasca, trecand prin perioada in care a fost resedinta pentru Martha Bibescu si ajungand in zilele noastre, aceste locuri au fost invaluite de misterele diferitelor epoci, pastrand file din istoria ce s-a scurs intre zidurile Palatului.

Construit la inceputul secolului 18 in stil arhitectural romanesc renascentist, cu un amestec de elemente venetiene si otomane, Palatul Mogosoaia a fost in posesia familiei Brancoveanu timp de 120 de ani, trecand apoi in proprietatea familiei Bibescu. Martha Bibescu a fost cea care s-a ocupat de renovarea cladirii incepand cu 1912, transformandu-l intr-un adevarat centru al lumii nobiliare, un loc de adunare a marilor spirite aristocratice ale inceputului de secol, imaginea sa fiind asociata invariabil cu renasterea palatului, devenit monument istoric. Intregul domeniu este astazi un loc special de relaxare, atat de aproape de Bucuresti, insa atat de diferit de agitatia urbana, oferind toate premisele unui set-up perfect pentru cel mai mare festival de muzica din Romania.

Fanii B’ESTFEST vor descoperi un peisaj primitor, perfect pentru muzica buna si distractie fara limite. Turismul de festival va capata la randul sau noi valente, oferind publicului strain sansa de a admira o adevarata capodopera arhitecturala, intr-un context inedit. Noul set-up va pastra principalele atractii cu care festivalul si-a obisnuit publicul de-a lungul ultimelor trei editii, insa totul va fi adaptat noului spatiu. “Vom merge pe aceeasi idee ca si pana acum: B’ESTFEST este un festival pentru toata lumea, astfel incat nu vom renunta la jocuri, spatii de relaxare sau creatie, sporturi mai mult sau mai putin extreme, terase, scene sau alte zone cu care fanii festivalului sunt deja familiarizati. Totul insa va fi pus intr-o alta lumina datorita cadrului natural mult mai ofertant” a declarat Laura Coroianu.

Editia 2014 se va desfasura de-a lungul a trei zile, in perioada 31 iulie12 august, iar primele confirmari de artisti, precum si detalii despre bilete vor fi facute publice in perioada imediat urmatoare.

Bilete: In perioada early bird, abonamentele sunt disponibile pehttps://www.myticket.ro/ la pretul de 159 de lei, urmand ca dupa confirmarea primelor nume din programul editiei 2014, acestea sa poata fi achizitionate cu 189 de lei, respectiv 229 de lei in zilele de festival.

Acreditari de presa: Cererile de acreditare se vor inregistra in apropierea evenimentului, exclusiv online, prin completarea formularului electronic prezent aici. Pentru fiecare agentie de presa/publicatie/post radio – TV/website se pot trimite cereri de acreditare pentru maxim doua persoane, reporter si fotograf/cameraman. Vor fi luate in considerare doar cererile trimise in perioada mai sus mentionata, decizia finala legata de acreditari va fi luata alaturi de managementul artistului, aceasta urmand a fi comunicata ulterior pe adresa de e-mail a persoanei de contact. Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea in formularul online, in limba engleza, a scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc. publicate despre evenimentul in cauza.

About Post Author

Lasă un răspuns