• Romania
  • English

Party-uri: ATipiQ with Anthea [Desolat] . Pagal . Jay Bliss . Alin Stoica @ Metaphor pe 05 Decembrie 2014

05 Decembrie 2014

ATipiQ with Anthea [Desolat] . Pagal . Jay Bliss . Alin Stoica @ Metaphor - 05.12.2014

Anthea [Desolat Music Group / BROUQADE]
Pagal [The Rabbit Hole Records]
Jay Bliss [All Inn Records]
Alin Stoica

Profităm la maximum de una dintre cele mai tari locații de party-uri din București și de un soundsystem crisp & clear L-ACOUSTICS, calibrat pentru cele mai fine urechi, pentru o seară în care underground-ul house londonez cizelat de nopțile reci ale Berlinului trage cu ochiul la ce are România mai bun în materie de house & techno!

Anthea și energia tipică Brouqade Records (label pe care îl conduce alături de Dana Ruh) împreună cu sound-ul tipic al celebrelor afterparty-uri bucureștene, mixat perfect de Pagal, Jay Bliss și Alin Stoica se reunesc pentru prima noapte AtipiQ în club Metaphor!

Metaphor - Soseaua Grozavesti nr. 84

Tickets in advance: 20 lei >> http://tinyurl.com/lwzg87x
25 lei << 00:00 >> 35 lei

VIP Reservation
☎ 0784 825 215

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER