• Romania
  • English

Arta la perete 12@Expirat Club

17 Noiembrie 2011

Arta la perete // 12 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: Free

OtherSide Club / cu Adina Zorzini


Seria prezentarilor / dezbaterilor interactive pe tema artei contemporane in Romania revine in OtherSide sub umbrela aceluiasi curator – Adina Zorzini.


LIN DAN – FROM THEORY TO PRACTICE


Calin Dan, nascut in 1955 in Arad, este una din figurile de referinta ale lumii artistice contemporane romanesti. Locuieste in Amsterdam de mai bine de 15 ani iar portofoliul sau a atins venerabila varsta de 35 de ani. Artist polivalent, critic de arta, curator si teoretician; fondator al grupului subREAL, fost director al Centrului Soros pentru Arta Contemporana din Bucuresti, promotor al primelor evenimente de arta media in Romania, prezent in cele mai importante expozitii internationale – Bienala de la Venetia, Istanbul Biennal, Manifesta 1 -, autor proiectului / instalatiei – Happy Doomsday! expusa in Museumquartier in Vienna, in ZKM-Karslruhe sau la Rotterdam Film Festival. Am enumerat doar 1% din implicarile sale de-a lungul timpului.Pe scurt, unul dintre cele mai relevante personaje pe scena artistica post-Decembrista si un pionier al new-media arts. Stam de vorba cu el in OtherSide, Joi, 17 Noiembrie 2011 incepand cu ora 20:00.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER