• Romania
  • English

evenimente: Aroma de Cuba - Festivalul Ambasadelor in Romexpo pe 02 Septembrie 2016

02 Septembrie 2016

Aroma de Cuba - Festivalul Ambasadelor @ Romexpo

Ne place Festivalul Ambasadelor, Editia 2 pentru ca ne da ocazia sa scoatem Cuba in strada si sa aratam tuturor fericirea ei! Culoare, muzica, traditie, aromele tutunului cubanez si savoarea unui Mojito a la Bodeguita del medio sau a unui Daiquiri in stilul El Floridita, La Habana asa cum au fost ele consacrate de Hemingway...asta inseamna Cuba! 

El Unico in parteneriat cu Havana Club va asteapta la standului Cubei la o adevarata fiesta cubana. Si pentru ca anul acesta celebram si 50 de ani de Cohiba, Reinier Chirino, torcedor de gradul 7 de la fabrica El Laguito din Havana, ne va incanta cu o demonstratie LIVE a modului in care se ruleaza cele mai faimoase trabucuri din lume!

Multumim Ambasadei Cubei in Romania si in special ES dna Nieves Iliana Hernandez Portales pentru invitatie si pentru initiativa!

Va asteptam cu drag!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER