• Romania
  • English

Army in Concert @Sala Palatului

03 Noiembrie 2012

Army in Concert @Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 35 - 100 Lei

Vineri, 9 noiembrie 2012, de la ora 19:00, seria de evenimente Army in Concert reîncepe cu un nou concert susţinut de Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale la Sala Palatului din Bucureşti. Invitat special: Ozana Barabancea.

Formaţie artistică de elită, Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării este etalonul de performanţă pe care l-au atins orchestrele de suflători militari din România la peste 170 de ani de existenţă. Abordând un repertoriu de maximă complexitate, ansamblul militar de suflători poate fi comparat cu orice orchestră simfonică de anvergură internaţională.

Dirijor al orchestrei va fi Lt. Col. Aurel Gheorghiţă.

Ozana Barabancea a avut ca mentor, în lumea jazz-ului, pe Anca Parghel. Viaţa muzicală i-a fost dedicată de mai bine de 24 ani Corului Operei Naţionale Bucureşti.

Biletele au următoarele preţuri: 100 lei – categoria VIP, 75 lei – categoria I, 55 lei – categoria a II-a şi 35 lei – categoria a III-a.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti şi la Casieria Metrou Unirii 1 Bucureşti.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER