• Romania
  • English

Armin Van Buuren

15 Octombrie 2011

ARMIN VAN BUUREN @ Sala Polivalenta

Promoter: The Mission
Preț: 60 Lei / 80 Lei

THE MISSION prezinta sambata, 15 octombrie, 22:00, Sala Polivalenta, Bucuresti● ARMIN VAN BUUREN

● SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
 
● SNATT & VIX
 

BILETE in avans: 60 de lei

- Online prin comanda la www.Bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international)

- In Romania prin comanda la www.Bilete.ro cu ridicare directa de bilet de la oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro”.

 Lista completa a oficiilor postale “Aici Bilete.ro” din tara: http://bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere

 

BILETE la intrare: 80 de leiARMIN VAN BUUREN
 


Armin van Buuren, DJ-ul numaru 1 in lume conform tuturor clasamentelor de specialitate, revine in fata publicului roman dupa doi ani, cu o re-editare a mult apreciatului album Mirrage. Proaspetele sunete ale materialului discografic Mirrage – The Remixes, si nu numai, vor putea fi ascultate live in cadrul evenimentului de la Sala Polivalenta, un spectacol de muzica, lumini si senzatii. La pupitru vor mai urca olandezii Sunnery James & Ryan Marciano si duo-ul autohton Snatt & Vix.

La doar 35 de ani, Armin are un palmares greu de egalat: in 2007 a fost votat World’s #1 DJ in prestigiosul Top 100 al revistei DJ Mag, loc pe care l-a ocupat si in urmatorii doi ani; in ianuarie 2008 a primit premiul Buma Cultuur Pop, cel mai ravnit premiu muzical olandez, urmat de castigarea titlului de Best Trance Artist la Beatport Music Awards; emisiunea sa radiofonica A State Of Trance a castigat titlul de Best Mix Radio Show la IDMA in Miami, in  2006 si 2007, si alte patru premii la editia din 2008; a fost votat Best European DJ in 2009,  Best Global DJ in 2010, Most Popular International DJ in Sony In The Mix DJ Poll din 2009; in 2009 a fost desemnat Best Trance DJ de catre Tranceaddict iar in poll-ul DJ Awards 2009, Best International DJ. In martie 2010 i-a fost inmanat premiul Gouden Harp, cel mai prestigious premiu musical din Olanda.Albumul Mirage – The Remixes, a fost lansat pe 16 iunie anul acesta si prezinta viziuni neasteptate pentru piesele lui Armin, ale unor artisti ca Avicii, BT, Dash Berlin, Jerome Isma-Ae, 16 Bit Lolita’s, Tocadisco, Kyau & Albert, W&W, Ummet Ozcan, Ralphie B, Arctic Moon si multi altii.  Noile forte, stiluri si surse de inspiratie dau albumului valoare universala, continand piese trance, house, sau progressive.
Armin van Buuren este singurul DJ/producator din lume a carui videoclip a atins 100 de milioane de vizionari pe youtube. Piesa in cauza se numeste “In And Out Of Love” si poate fi ascultata printr-un click aici: http://youtu.be/TxvpctgU_s8

 

Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis!

Va recomandam sa aveti un act de identitate cu fotografie in seara evenimentului pentru un eventual control.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER