• Romania
  • English

evenimente: ARMIN ONLY INTENSE in Romexpo pe 08 Noiembrie 2014

08 Noiembrie 2014

ARMIN ONLY INTENSE @ Romexpo

Promoter: TrancENDancE

ARMIN VAN BUUREN se intoarce in Romania dupa 6 ani cu cel mai mare show al sau!

Sambata, 6 Septembrie, biletele Regular la pretul de 110 Ron pentru ARMIN ONLY INTENSE s-au epuizat. Cu biletele early-bird SOLD OUT deja, acest show tinde sa fie unul dintre cele mai mari din Romania in anul 2014. Pretul la care se gasesc acum biletele de tip REGULAR este de 130 Ron, cele SILVER VIP la 225 Ron si cele GOLDEN VIP la 450 Ron.

 

Ideea unui turneu international s-a nascut la inceputul carierei lui Armin van Buuren si a fost dezvoltata intr-un proces dinamic de lunga durata bazat pe importantul aport adus de dj-ul olandez scenei EDM. Profund inspirat de lansarea celui mai nou album al sau, INTENSE, faimosul dj a decis a ca venit timpul sa isi implineasca inca un vis; asadar Armin van Buuren si compania de productie de evenimente ALDA EVENTS si-au unit fortele cu directorul de teatru Jos Thie si geniul in creatie Sander Reneman, aceasta uniune deschizand o pagina importanta in istoria show-urilor de muzica electronica din intreaga lume.

 

Show-ul ARMIN ONLY este o abordare neconventionala si fresh. Sufletul evenimentului va ramane dj set-ul, dar ca acesta sa fie si mai interesant pentru public, totul este pus in scena ca o productie teatrala” – spune Armin van Buuren.

 

Ca un rezultat firesc al ideilor geniale si al muncii sustinute, biletele la aceste evenimente “ ARMIN ONLY INTENSE “ din toata lumea sunt SOLD OUT la cateva ore de la anuntarea show-ului. Bucurestiul este una dintre cele peste 20 de destinatii pe care Armin le va vizita, si al doilea oras din balcani dupa Sofia - Bulgaria, care va avea placerea sa ia parte la ARMIN ONLY INTENSE la Romexpo, pe data de 8 Noiembrie.

 Show-ul a calatorit in jurul lumii in ultimul an si a avut un succes imens. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, asa ca nu ezitati sa va luati bilete din timp.

Accesul persoanelor cu varsta sub 16 ani este STRICT INTERZIS! ( 16 + )


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER