• Romania
  • English

Arenele AC/DC – Concert The R.O.C.K. – tribut AC/DC

09 Februarie 2013

Arenele AC/DC – Concert The R.O.C.K. – tribut AC/DC @ Arenele Romane

Promoter: Phoenix Entertainment si Sfinx Experience
Gen muzical: Rock
Preț: Intrarea libera

Arenele Romane își vor deschide porțile în acest an pentru a oferi fanilor muzicii rock un eveniment pe placul lor. Sâmbătă, 9 februarie, Phoenix Entertainment și Sfinx Experience vă prezintă un concert tribut a uneia dintre cele mai iubite trupe ale planetei: AC/DC.

Trupa The R.O.C.K. (The Rise of the City King), cunoscută pentru show-ul excelent pe care îl pun în scenă în cinstea australienilor va întreține o atmosferă incendiară de la care nu trebuie să lipsească nici un fan al muzicii rock.  Spectacolul live va fi „asezonat” cu o rockotecă pe măsură.

Pentru a pune la dispoziția publicului un eveniment de calitate și pentru a susține scena românească de rock, intrarea la concert va fi LIBERĂ! Accesul se va face de la orele 20.

Înființat în septembrie 2011, proiectul tribut The R.O.C.K. reușește să aducă în atenția publicului spectacolul incendiar al celebrei trupe rock’n roll australiene. Maniera foarte apropiată de original în care sunt interpretate piesele face ca de fiecare dată show-ul să fie complet și plin de energie.

Nu ratați un eveniment extraordinar, realizat special pentru fanii rock-ului, din care nu vor lipsi muzica bună și băutură la prețuri ca între prieteni (berea va costa 5 lei, iar shot-ul de tequila tot 5 lei).

Acest concert face parte dintr-o serie întreagă de evenimente similare, menite să încurajeze și să susțină muzica de calitate.

 

 

For those about to rock...We salute you!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER