• Romania
  • English

Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos @ Sala Palatului | 6 Aprilie 2017

06 Aprilie 2017

Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos @ Sala Palatului

 

    Pe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, BestMusic si METALHEAD va invita la aniversarea de 20 de ani a albumului "Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos" unde finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat alaturi de multe alte hituri Metallica.

    In mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut "Metallica by four cellos", o adevarata opera rock care a schimbat peisajul muzical al urmatorilor 20 de ani.

    Alaturi de acest epic album ,la Bucuresti, trupa va canta si reinterpretari in premiera ale pieselor "Battery", "Nothing Else Matters si "Seek and Destroy".

    Finlandezii ofera o abordare unica a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica.

    In plus, Apocalyptica si-au creat propriul stil si o cariera incununata de succes si de milioane de albume vandute in jurul lumii.

    Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

In earlybird pana pe 15 ianuarie, acestea au urmatoarele preturi:

- Categoria A: 199 de lei 

- Categoria B: 129 de lei

- Categoria C:  109 de lei

- Categoria D: 89 de lei

    Dupa 15 ianuarie bilete costa 230 de lei Categoria A, 149 de lei Categoria B, 115 lei Categoria C si 99 de lei Categoria D.

    In ziua concertului, la intrare, acestea vor costa 250 de lei Categoria A, 160 de lei Categoria B, 130 de lei Categoria C si 110 de lei Categoria D.

    Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts pwoered by ROCK FM

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER