• Romania
  • English

Ansamblul Alexandrov la Iași: ultimele bilete la un spectacol fără egal

18 Noiembrie 2017

Ansamblul Alexandrov la Iași

 

    Arma secretă a Rusiei cucerește capitala Moldovei. Biletele la spectacolul "The Great Revival" al Ansamblului Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roşii, în premieră la Iaşi pe 18 noiembrie, la Opera Naţională, se apropie rapid de epuizare.

    Ultimele 50 de locuri pot fi încă achiziționate din rețelele eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro şi bilete.ro, şi în format fizic, de la casele de bilete ale Operei Naționale din Iași, oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi din magazinele Vodafone.

    Un eveniment organizat de Asociația Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România.

 

    La doar o lună de la punerea lor în vânzare, locurile de la Opera Națională din Iași sunt aproape integral ocupate.

    Spectacolul Ansamblului Alexandrov se anunță drept un moment artistic cu o puternică încărcătură emoțională atât pentru cei de pe scenă, cât și pentru cei din sală.

    Turneul internațional "The Great Revival"/"Marea Renaștere", expresie vie a măreției și sensibilității sufletului rusesc, este închinat memoriei nemuritoare a membrilor Marelui Cor al Armatei Roşii care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut, o zi de doliu național în întreaga Rusie.

 

    Un moment de aducere-aminte și recunostință față de unii dintre cei mai buni artiști pe care i-a dat Mama Rusia, spectacolul grandios, impecabil sincronizat, pus în scenă de cei 120 de artiști durează aproape două ore și include piese celebre din folclorul tradițional, precum și momente coregrafice îndrăznețe, la limita acrobației, și costume superbe.

 

    Ansamblul Alexandrov al armatei terestre a fost înființat în 1928, sub tutela Ministerului Apărării Ruse, de generalul Aleksandr Aleksandrov, cel care a compus majoritatea cântecelor Armatei Roșii.

    Este, de asemenea, primul ansamblu coral militar creat în lume. Inițial alcătuit din opt voci, doi dansatori, un acordeonist și un recitator, a cucerit toate scenele lumii, iar azi numără sute de membri.

    64 dintre ei, inclusiv dirijorul ansamblului, Valeri Khalilov, au murit anul trecut dupa ce avionul în care se aflau s-a prăbusit în Marea Neagră, în ziua de Crăciun.

    Artiștii plecaseră spre Siria pentru a susține un spectacol de Sărbători la o bază aeriană rusă din Siria.

 


 

    Ultimele bilete rămase disponibile la evenimentul de pe 18 noiembrie din Iași se pot achiziționa la prețurile de 100 lei (categoria 3), 150 lei (categoria 2) și 200 lei (categoria 1).

    Fanii Ansamblului au mai multe șanse la spectacolul de la București, pe 17 noiembrie la Sala Palatului, unde biletele se pot cumpăra în continuare online, prin eventim.ro, bilet.ro, Iabilet.ro, myticket.ro, blt.ro şi bilete.ro, şi în format fizic, de la casele de bilete ale Sălii Palatului, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi din magazinele Vodafone.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER