• Romania
  • English

concerte: ANNEKE VAN GIERSBERGEN in The Silver Church pe 27 Noiembrie 2013

27 Noiembrie 2013

ANNEKE VAN GIERSBERGEN @ The Silver Church

Gen muzical: Rock
Preț: 40lei / 60lei

 

ANNEKE VAN GIERSBERGEN revine la The Silver Church Club pentru a prezenta publicului din Romania cel mai recent album al sau: “DRIVE”.

 

Pe 27 noiembrie 2013, The Silver Church Club te invita la o seara memorabila pentru toti fanii muzicii rock si nu numai, pentru ca Anneke Van Giersbergen revine in Romania pentru un concert exceptional.

 

 

 

Frumoasa olandeza Anneke ajunge in Bucuresti in cadrul turneului european ce urmeaza lansarii celui mai recent album,  “Drive”, din care putem asculta deja noul single, “We Live On”.

 

Anneke promite pentru seara de 27 noiembrie 2013 un show complet cu un setlist plin de piese atat de pe noul album, dar si piese vechi din care nu vor lipsi cele din perioada in care a activat alaturi de The Gathering, trupa prin care a devenit celebra intre anii 1994 si 2007 si nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010), un proiect solo in care a activat alaturi de sotul sau si tobarul trupei, Rob Snijders.

 

Nascuta in anul 1973 in Sint-Michielgestel, Olanda, Anneke van Giersbergen s-a facut cunoscuta mondial ca vocea formatiei de progressive metal The Gathering, alaturi de care a inregistrat 6 albume de studio. Dupa ce a parasit acest grup in anul 2007, alaturi de sotul ei Rob Snijders alcatuieste Agua di Annique (2007 - 2010). A mai colaborat cu nume mari din muzica internationala, precum Within Temptation, Devin Townsend, Anathema, Moonspell sau Napalm Death.

 

Mai multe detalii:

http://www.annekevangiersbergen.com/

http://www.gathering.nl

 

EVENIMENTUL ESTE PE FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/438014516318527

 

Bilete se pot achizitiona in presale la pretul unic de 40 de lei atat online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, cat si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si magazinele Diverta . In seara evenimentului, pretul unui bilet este de 60 de lei. 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER