• Romania
  • English

Aniversare - 10 ani de Expirat @Expirat & OtherSide | Joi , 19 APRILIE 2012

19 Aprilie 2012

Aniversare - 10 ani de Expirat @Expirat & OtherSide | Joi , 19 APRILIE 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: Intrare Libera

 

 

JOI – 19 APRILIE – ANIVERSARE 10 ANI EXPIRAT

In 2002, cam pe vremea asta, in Vama Veche in spate la Bibi, Expirat incepea povestea cu terasa, Godfather Expirat si mult E.M.I.L.

Am adaugat cate ceva, pe parcurs, in fiecare an si iata ca Joi, 19 aprilie, Expirat implineste 10 ani de muzici, bauturi si dimineti. Adica vreo 2400 de nopti, petrecute ba in Brezoianu, ba prin Vama Veche. Motiv de sarbatoare, asa ca, dupa ora 22:00, deschidem ambele scene, dam shot-uri si balci moka si nu in cele din urma, tragem linie sub primul deceniu si lansam compendiul timpului pierdut la bar: ENCICLOPEDIA MUZICOOLICA. Editia a X-a. Toate bauturile celebre pe care le-ai cantat si piesele pe care le-am baut din 2002 incoace, la preturi istorice.

Hrana pentru nostalgici in 10 episoade, pe care am decis sa le ratacim pe rand, cate unul pe zi, intre 10 si 19 Aprilie pe www.facebook.com/expirat.otherside. La party: pe baza lor, fiecare ora aduce la bar bautura vedeta a unui sezon din trecutul Expirat, la pretul la care si-a dobandit renumele, asezonata cu piesele hit din acel an. 10 sezoane, din 2002 incoace, pana dimineata devreme. La butoane: toata lumea.

Adica toti DJ-ii nostri, de ieri si de azi, pe 2 scene in Expirat: Blonda, Stefan si Matei; si in OtherSide: The Basstards si George. Pusi pe caprarii si pregatiti sa spuna povestea muzicala a clubului. Mash-up party music. De la inceputuri...pana azi. La dancefloor: Voi.

Fie ca ne stiti din Vama sau din Bucuresti, din 2002 sau din 2011.

Mai avem si alte surprize pe care nu vrem sa le stricam de pe acum.

Joi, pe 19 aprilie, hai la bar pe dupa 22:00!

Restul e istorie... Ora 22:00. Intrare libera!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER