• Romania
  • English

ANDREY PUSHKAREV - ALL NIGHT LONG @ Studio Martin - 21 februarie

21 Februarie 2014

ANDREY PUSHKAREV - ALL NIGHT LONG @ Studio Martin - 21 februarie @ Studio Martin

Preț: 20/30 Lei

ANDREY PUSHKAREV - ALL NIGHT LONG @ Studio Martin - 21 februarie

ALL NIGHT LONG

Locatie: Studio Martin

Data: 21 februarie 2014

 

I-am ascultat podcasturile si productiile, i-am vizionat filmul Kvadrat, l-am urmarit atat la malul marii cat si in majoritatea cluburilor din Romania – de fiecare data insa vrem mai mult.

 

Este fara indoiala unul dintre cei mai iubiti artisti internationali, iar pentru asta ii dedicam o noapte intreaga lui Andrey PUSHKAREV.

 

Vineri, 21 februarie, te invitam la o calatorie de 8 ore pe vinyl. Un set de poveste, construit pe colectia de peste 5000 de placi ale artistului, care va urca gradat de la sunetul specific Deep Mix Moscow Radio la stilul sau caracteristic, cu deep tech, tech house si techno.

 

Un eveniment Cyclic Agency in colaborare cu Ma Rineros si Studio Martin.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER