• Romania
  • English

ANDREY PUSHKAREV - ALL NIGHT LONG @ Studio Martin - 21 februarie

21 Februarie 2014

ANDREY PUSHKAREV - ALL NIGHT LONG @ Studio Martin - 21 februarie @ Studio Martin

Preț: 20/30 Lei

ANDREY PUSHKAREV - ALL NIGHT LONG @ Studio Martin - 21 februarie

ALL NIGHT LONG

Locatie: Studio Martin

Data: 21 februarie 2014

 

I-am ascultat podcasturile si productiile, i-am vizionat filmul Kvadrat, l-am urmarit atat la malul marii cat si in majoritatea cluburilor din Romania – de fiecare data insa vrem mai mult.

 

Este fara indoiala unul dintre cei mai iubiti artisti internationali, iar pentru asta ii dedicam o noapte intreaga lui Andrey PUSHKAREV.

 

Vineri, 21 februarie, te invitam la o calatorie de 8 ore pe vinyl. Un set de poveste, construit pe colectia de peste 5000 de placi ale artistului, care va urca gradat de la sunetul specific Deep Mix Moscow Radio la stilul sau caracteristic, cu deep tech, tech house si techno.

 

Un eveniment Cyclic Agency in colaborare cu Ma Rineros si Studio Martin.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more Iubim 2ROTI - 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER