• Romania
  • English

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 27 martie cu VIOLENT MONKEY, in concert

27 Martie 2013

Alternativa VIOLENT MONKEY @ Expirat Club

Alternativa s-a pierdut in jungla riff-urilor, unde a gasit o trupa de newcomeri scapata de sub control – VIOLENT MONKEY. Miercuri, pe 27 martie vedem impreuna cum se comporta maimuta pe scena, in Expirat.

 

VIOLENT MONKEY este o stare de spirit pe axa Londra-Bucuresti, ce se traduce prin Funk'n'Roll proaspat cules si atent decojit. Maimuta se misca pe muzica lui Christian – voce, chitara, Mihai – bass, voce, sintetizator si Boddy – tobe. Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.
Sound-ul lor este o joaca serioasa de acorduri si influente Motown, Funk, Electronic si Hardcore, un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea. Probabil asta place si unei maimute. Violent Monkey se gasesc, in general, acolo unde ii poarta undele, iar pe 27 martie sunt in Expirat. Mind the Monkey!

 

http://www.violentmonkey.ro

http://www.facebook.com/violentmonkeyband

https://soundcloud.com/violentmonkey

 

Dupa concert, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Iar ca sa mearga mai bine concertele, sa intre mai bine riff-urile si sa tinem mai bine ritmul, in fiecare miercuri in Expirat berea si shoturile au pret special. Te asteptam cu Grolsch la 6 lei si Tequila la 5 lei shot-ul (cu tot cu sare, lamaie si cele necesare).

 

Ora: 22:00

Intrare libera! Support your local bands!

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER