• Romania
  • English

ALTERNATIVA, Bucuresti, Ecpirat Club, 24 Aprilie 2013

24 Aprilie 2013

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Club

Ultima Alternativa inainte de 1 mai! Ne pregatim de road-trip in Expirat, pe 24 aprilie, dupa 22:00, cu Alternative gol-golut de laSoNaked. Una dintre trupele de newcomeri careia ne incumetam sa ii citim in globul de cristal un viitor pe scene de festival si pe la label-uri serioase.

  

Infiintata in mai 2011 de Alexandru Ispas - voce, chitara si Silviu Ciubotaru - tobe, SoNaked este o formatie de Rock Alternativ din Bucuresti si nu titlul unei reviste glossy pentru adulti, cum poate ati crede la prima vedere. Treptat, componenta trupei s-a largit prin venirea lui Mihai Poasca la chitara si a Ginei Teslaru la bas.

SoNaked isi caracterizeaza playlistul ca fiind unul propriu cu un mesaj de transmis, iar stilul ca fiind pur si simplu Rock Alternativ clasic. Cu ritmuri punctate de tobe si bas, o chitara ritmica in opozitie cu una solo si o voce brutala pe alocuri, ragusita.

Au avut prima cantare la fabrica Pionierul din capitala si au debutat oficial alaturi de The Nuggers (i-ati ascultat si pe ei la Alternativa) in decembrie 2012. Pentru 2013 planul suna cam asa: concerte, concerte si iar concerte. Unul dintre ele in Expirat, pe 24 aprilie.

 

SoNaked se urmaresc aici:

www.sonaked.ro

www.facebook.com/sonakid

www.soundcloud.com/sonaked

www.youtube.com/user/sonakedonvideo

 

Dupa concert, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Iar ca sa mearga mai bine live-urile, sa intre mai bine riff-urile si sa tinem mai bine ritmul, in fiecare miercuri in Expirat berea si shoturile au pret special. Te asteptam cu Grolsch la 6 lei si Tequila la 5 lei shot-ul (cu tot cu sare, lamaie si cele necesare).

 

Ora: 22:00

Intrare libera. Support your local bands!

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.  

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more The Mission pres. Solomun +1 Hills of Rock 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER