>
  • Romania
  • English

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 6 februarie cu Sport Sangeros III, in concert

06 Februarie 2013

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 6 februarie cu Sport Sangeros III, in concert @ Expirat Club

Promoter: Expirat & The OtherSide
Gen muzical: Rock
Preț: 15 lei - un shot inclus

Miercuri pe 6 februarie, Alternativa scoate artileria grea la inaintare pentru un live din partea unei trupe cu multi ani de experienta la instrumente si microfoane.

 

Adica avem meci dur de Ska-Punk, cu SPORT SANGEROS III care se prezinta in Brezoianu 4 cu toata brigada, la prima lor ciondaneala live din 2013. Mai mult, umbla vorba ca ar trece prin toata muzica de la primul material lansat pana la, fiti pe faza, piese in premiera de pe noul album.

 

Pentru tineretul care nu era printre noi, in primele randuri, acum 10 ani, Sport Sangeros III sunt niste baieti care canta de bine de prin anul 2000: Filip Cristinoiu - voce, Adrian Stefan - chitara, Dan Cosma - chitara, Gabi Hihel - bass, Sebastian Serafimovici – trompeta si Octavian Mardari – saxofon.

 

Au lansat „Pentru Serva si Teren” si au ajuns destul de des pe la radio si TV cu piese ca „Tot Ska”, „Cafea cu Parfum de Femeie” sau „Callatis 2000” si au devenit rapid idoli locali iubiti de tot poporul. Si cu asta am incheiat si ii lasam pe ei sa va spuna mai multe inainte, dupa sau in timpul concertului.

 

Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Intrare: 15 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.  

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER