• Romania
  • English

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 30 ianuarie cu Changing Skins, in concert

30 Ianuarie 2013

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 30 ianuarie cu Changing Skins, in concert @ Expirat Club

Promoter: Expirat & The Other Side
Gen muzical: Rock
Preț: Intrare: 10 lei – un shot inclus

Miercuri pe 30 ianuarie dupa cateva editii dedicate newcomerilor, predam scena din Expirat unei trupe trecute cu (mult) succes de procesul de afirmare.

 

Dupa ora 22:00 ne pregatim pentru un live fresh din partea celor de la CHANGING SKINS, descrisi perfect de Romania Libera ca „o trupa care face revolutie sonica in ritmuri de electro-rock”.

 

Despre ei va putem dezvalui ca au inceput procesul componistic in 2010 si ca si-au bifat debutul in octombrie 2011. De atunci, trupa compusa din Horatiu Ghibu – voce, Stefan Mustata - chitara si programming, Adi Cotoara - bas si Raluca Pascaru – tobe, a cantat pe multe dintre scenele care conteaza din tara alaturi de semeni ca Vita de Vie, Alternosfera, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus sau Les Elephants Bizzares. Au si un prim material discografic proaspat lansat anul trecut: „Changing Skins” si cateva videoclipuri de care noi ne-am cam atasat: „Ain’t Worth It” - http://youtu.be/x2Z-6TLNoXE; „Deeper and Deeper” - http://youtu.be/eamTHdbmm44 si „Baby” - http://youtu.be/aJz24-H1Oy8 - preluat de site-ul revistei NME. Restul...e live, pe 30 ianuarie in Expirat.

 

Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER