• Romania
  • English

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 26 decembrie cu Stefan

26 Decembrie 2012

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 26 decembrie cu Stefan @ Expirat Club

Promoter: Other Side & Expirat
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: Intrarea libera

Miercuri pe 26 decembrie, Alternativa iti propune o editie inter-sarbatori.

 

Adica tragem linie sub Alternative-ul momentului sau, de ce nu, al anului si ne vedem in Expirat a doua zi de Craciun pentru ultima portie de riff-uri si ritmuri de rock independent din 2012. In strada Brezoianu nr.4, dupa 22:00.

 

Fara concert, doar cu Stefan in spatele pupitrului si cu playlisturile sale: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Pentru aceasta editie intrarea este libera.

 

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Intrare libera

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more The Mission pres. Solomun +1 Hills of Rock 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER