• Romania
  • English

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 20 februarie cu The Nuggers, in concert

20 Februarie 2013

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 20 februarie cu The Nuggers, in concert @ Expirat Club

Promoter: Expirat & The OtherSide
Gen muzical: Rock
Preț: Intrarea libera

Miercuri pe 20 februarie, Alternativa iti aduce in Expirat o noua trupa din pepiniera locala de garaj – THE NUGGERS.

 

The Nuggers play fast loud music about girls and booze. Simplu. Noi vom fi mai putin poetici si o sa va povestim despre ei doar doua-trei lucruri esentiale: au patru membri, au scos capul din salile de repetitii in 2010, au lansat un disc 7” la Ghost Highway Records in 2012 si au mers prin toata tara cu Roy and the Devil’s Motorcycle (Voodoo Rhythm Records). Suficiente realizari pentru o trupa cu doar doi ani de activitate in spate si extra-suficiente ca sa justifice prezenta lor pe scena din Expirat si prezenta voastra in fata ei.

 

Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Support your local bands!

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER