• Romania
  • English

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 19 decembrie cu White Ash, in concert

19 Decembrie 2012

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 19 decembrie cu White Ash, in concert @ Expirat Club

Promoter: Other Side & Expirat
Gen muzical: Rock
Preț: Intrarea libera

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat

Pe 19 decembrie cu White Ash, in concert

 

Miercuri pe 19 decembrie, Alternativa iti face o noua chemare la live si la sustinere fata de trupele locale de newcomeri.  

 

Dupa ora 22:00 in Expirat ai concert White Ash – o trupa bucuresteana cu sound american aflat la granita dintre originalitate si perseverenta. Band-ul compus din Celebrul Dan – voce, Andrei Mircea – chitara, Mike Patra – bas si Florin Ciugulea – tobe, activeaza in undergroundul alternativ local din 2007. In tot acest timp au reprezentat baza si varful piramidei muzicale romanesti. Daca exista asa ceva. In palmares au prestatii alaturi de trupe consacrate ca AB4, OCS sau Luna Amara, iar pe 19 decembrie canta si pe scena din Expirat.

 

Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Intrare libera. Support your local bands!

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER