• Romania
  • English

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 16 ianuarie cu Ulise, in concert

16 Ianuarie 2013

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat Pe 16 ianuarie cu Ulise, in concert @ Expirat Club

Promoter: Expirat and The Other Side
Gen muzical: Rock
Preț: Intrarea libera

Miercuri pe 16 ianuarie, Alternativa incepe anul cu pofta de Rock independent si newcomer bands in actiune. 

 

Dupa ora 22:00 ii urcam pe scena din Expirat pe baietii de la ULISE, pentru primul live din 2013. Pentru cei care nu i-au mai intalnit pana acum prin cine stie ce sala de repetitii, Ulise este (simplu) o trupa de Rock Alternativ, de muzica si versuri brute, nascuta in urma brainstorming-ului muzical-creativ a 4 moldoveni corporatisti care nu incap in costumele lor calcate de luni dimineata. In ordinea varstei lor: Andrei Cobzaru – tobe, Catalin Fuioaga – chitara, Ionut Gagu – bas, Dan Stoica – chitara si voce. 

 

Dupa live, Stefan (gazda voastra obisnuita) se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Pana la concert, Ulise se urmaresc pe Facebook: http://www.facebook.com/pages/Ulise/173948385957900, iar cateva din demo-urile care ne-au convins se asculta la urmatoarele link-uri:

 

https://soundcloud.com/ulise/ulise-duminica-demo-1 

https://soundcloud.com/ulise/ulise-dezintegrare-demo 

https://soundcloud.com/ulise/ulise-abatorul 

 

 

Alternativa nu tine doar de o iesire in oras. Alternativa e seara in care se stie muzica; in care nu ti-e jena sa te bagi in primul rand in fata scenei la concert; in care iti dai seama ce tare e trupa aia noua si in care iti aduci aminte ce misto a fost cand i-ai prins pe aia vechi la cine stie ce festival. Genul de seara in care te decizi sa-ti dai tot salariul pe un trip la concert Radiohead. Alternativa tine de atitudine si de cat de mult te identifici cu muzica pe care o asculti.

 

Alternativa se intampla in fiecare miercuri, dupa 22:00, in Expirat. O saptamana cu o trupa consacrata, o saptamana cu o trupa de newcomeri. In permanenta cu Stefan la butoane, dupa concerte.

 

Ora: 22:00

Intrare libera. Support your local bands!

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER