Miercuri, pe 15 mai, ne pregatim pentru o editie Alternativa in Expirat, la scara ceva mai redusa, dar la fel de consistenta.

15 Mai 2013

ALTERNATIVA – 15 Mai 2013 @ Expirat Club

Preț: Intrare libera

Pe 15 mai – cu Stefan

 

 

Miercuri, pe 15 mai, ne pregatim pentru o editie Alternativa in Expirat, la scara ceva mai redusa, dar la fel de consistenta. Mai precis: luam o pauza scurta de la concerte si ne punem in tema cu ce s-a mai auzit prin Rock-ul independent national si international, cat timp am fost plecati la mare.

Evident, totul se intampla in strada Brezoianu nr.4, loc in care va propunem sa ne adunam pentru prelungiridupa ce ne luam cu totii portia de Depeche Mode.

 

Stefan se ocupa de muzica toata seara, cu selectii: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

 

Ca in fiecare miercuri in Expirat, te asteptam cu Grolsch la 6 lei si Tequila la 5 lei shot-ul (cu tot cu sare, lamaie si cele necesare).

 

Ora: 22:00

Intrare libera.

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER