• Romania
  • English

Eveniment: Alexandrina - Live Concert

07 Aprilie 2011

Alexandrina - Live Concert @ The Silver Church

Alexandrina - Live Concert

Pe 7 aprilie 2011, începând cu ora 21:30, Silver Church Club te invită la un concert Alexandrina Hristov, care îÅ£i va oferi un eveniment de excepÅ£ie, dedicat iubirii, numai bun de întâmpinat primăvara ce s-a lăsat mult dorită. Va fi o lume de poveste, în care muzica ÅŸi pictura sunt prezente în viziunea originală a Alexandrinei.

Invitaţi speciali: Silent Strike - sintetizatoare, Roxana Moişanu - harpă

Cu Alexandrina Hristov v-aÅ£i mai întâlnit în numeroasele ei concerte din BucureÅŸti ÅŸi din Å£ară. Ascultătorii săi deja s-au obiÅŸnuit cu ritmurile de soul, jazz, funk, electropop ÅŸi rock, pe care Alexandrina le îmbină atât de original ÅŸi plăcut, alaturi de Fisa (chitară), Ursu (bas) ÅŸi Norbi(tobe). Artista, care se mândreÅŸte cu originea ei basarabeană ÅŸi cântă în română, franceză ÅŸi rusă, a apărut pe piaÅ£a muzicală din România în urmă cu trei ani. A absolvit Academia de Muzică, Teatru ÅŸi Arte Plastice din ChiÅŸinău ÅŸi este totodată o pictoriţă extrem de apreciată.

Silent Strike este printre primele ÅŸi unul dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice din România. Silent Strike a deschis concertele Faithless, Bonobo, Dj Food sau Amon Tobin si nu este o trupă, ci este Ioan Titu, dar ÅŸi numele albumului lansat în 2005, la realizarea căruia a colaborat cu artiÅŸti precum Ada MileaVlaicu Golcea, CTC sau Electric Brother. In anul 2008 a apărut la LaStrada Music albumul 3AM, semnat Silent Strike/Lucian Ban/Alex Harding, iar anul trecut Ioan a lansat Alb, ducând mai departe colaborarea cu artiÅŸti din zone muzicale diferite: DJ Vasile, Maria Radu, brazda lui novac, Deliric sau DJ Undoo.

Nu trebuie să reÅ£ineÅ£i însă toate detaliile, ci important este să nu uitaÅ£i: joi, 7 aprilie, ora 21:30, Alexandrina Hristov alături de Silent Strike ÅŸi Roxana MoiÅŸanu, Silver Church, Bucuresti ÅŸi sa fiÅ£i prezenÅ£i.

Vizitaţi:

http://www.facebook.com/alexandrinamusic

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER