• Romania
  • English

Alexandra Ușurelu - "Lumea, cum ai vrea să fie" @ Teatrul National Bucuresti ( TNB ) | 29 Ianuarie 2018

29 Ianuarie 2018

Alexandra Ușurelu - Lumea, cum ai vrea să fie @ Teatrul National Bucuresti ( TNB )

Alexandra Ușurelu prezintă la începutul anului 2018 turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie”, în cele mai mari săli de teatre din țară. 

”Avem timp limitat să facem lucruri sau să acționăm. Doar viața noastră. Nu putem face lumea cum am vrea să fie, dar putem face lumea noastră interioară curată, iar asta poate schimba apoi viziunea tuturor.

2018 îmi aduce timp pentru un nou turneu național: “Lumea, cum ai vrea să fie”.

Îl voi deschide pe 29 ianuarie, prin concertul tradițional din Sala Mare a Teatrului Național București, pe care îl voi prezenta apoi în țară.

Muzica mea se diversifică mult odată cu acest turneu. Distribuția echipei care va urca pe scenă, împreună cu mine, va fi formată din band-ul meu, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

Îmi aduc muzica în sălile celor mai frumoase teatre din țară, acolo unde știu ca publicului meu ii place cel mai mult să urmărească producțiile mele de concert.” declară Alexandra.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Biletele pentru turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie” se găsesc în rețeaua Eventim.ro, în librăriile Cărturești, Humanitas, Vodafone Store, Orange shop, magazinele Germanos și benzinăriile Omv.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER