• Romania
  • English

concerte: Alex Velea & Antonia in Sala Palatului pe 29 Martie 2015

29 Martie 2015

Alex Velea & Antonia @ Sala Palatului

Cel mai iubit cuplu din showbiz-ul romanesc, Alex Velea si Antonia, concerteaza in premiera pe scena Salii Palatului, duminica, 29 martie, ora 19.30.

Show-ul „Defectul tau sunt eu”, sustinut de Alex Velea si Antonia, este regizat de Iulian Moga si se anunta unul exploziv, cu invitati de prestigiu, ca Smiley, Cabron si Don Baxter.

Fanii au posibilitatea de a fi mai aproape ca niciodata de idolii lor prin achizitionarea biletelor VIP. Tichetele VIP includ un loc in cea mai buna zona a salii de spectacol si o sesiunemeet&greet cu Alex Velea si Antonia, care va avea loc la finalul show-ului.

Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, intr-o zona exclusiva, vor face fotografii si vor primi autografe de la Antonia si Alex Velea.

Pret bilet:

VIP: 250 lei
Categ 1: 200 lei
Categ 2: 150 lei
Categ 3: 100 lei
Categ 4: 65 lei

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER