• Romania
  • English

Alessandro Safina @ Sala Palatului |14 apr 2016

14 Aprilie 2016

Alessandro Safina @ Sala Palatului |14 apr 2016 @ Sala Palatului

Preț: 112 lei

 

            Alessandro Safina "unul dintre cei mai populari tenori ai lumii", dupa cum a fost descris in publicatia australiana Sunday Mail, va sustine un concert la Sala Palatului, pe 14 aprilie 2016.

      Evenimentul va avea loc in data de 14 aprilie 2016, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00.

     Cu un repertoriu special dedicat sarbatorilor de iarna, mult indragitul artist va evolua in acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesionisti – cunoscuti sub titulatura, Alexander Symphony Orchestra.

    Vocea sa limpede, puternica si senzuala, timbrul impecabil si abilitatea impresionanta de a-si transforma si folosi vocea asemenea unui instrument sunt calitati care ii permit celebrului artist sa imbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock.

    Alessandro Safina a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis.

   Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele aratandu-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

BILETELE:

   

   VIP             225 lei

   CATEG. I     168 lei

   CATEG. II    157 lei

   CATEG. III   140 lei

   CATEG. IV   112 lei

Acestea pot fi achiziționate online de pe www.bilete.ro și www.salapalatului.ro , precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele InMedio și Germanos).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Alessandro Safina @ Sala Palatului |14 apr 2016:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER