• Romania
  • English

Eveniment: After - Party pe piscina!

01 Mai 2011

After - Party pe piscina! @ Bamboo

In weekendul de 1 mai, clubul Bamboo aduce atmosfera si distractia de pe litoral in Bucuresti si va fi deschis pentru toti cei care  prefera sa ramana in capitala. Acestia vor avea parte doua nopti incendiare de distractie, alaturi de surprize inedite si invitati speciali.

 

Dupa inceput de an in care fiecare sarbatoare a fost marcata prin diverse petreceri tematice, un show incendiar cu Flamingo Boys dedicat Zilei Femeii si invitati speciali ca Ja Rule, Suat Atesdagli, Canan Anderson, Puya, Dj Project, Akcent, Pepe, Fly Project, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Bamboo nu se dezice si organizeaza o extraordinara petrecere si de 1 Mai.

 

Invitati surpriza, show-uri impresionante de coregrafie, intr-un weekend cu petreceri de neuitat, pe 29 si 30 aprilie, in Bamboo Bucuresti! 

 

Rezervări: 0723.226.266/ 0726.226.266 

      office@bambooclub.ro

      www.bambooclub.ro

      Str. Tuzla Nr.50

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

FESTIVAL AEROMANIA 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER