• Romania
  • English

evenimente: AdrianNaidin.ro - Concert lansare in Teatrul National Bucuresti ( TNB ) pe 10 Octombrie 2016

10 Octombrie 2016
AdrianNaidin.ro - Concert lansare
 

AdrianNaidin.ro - Concert lansare @ Teatrul National Bucuresti ( TNB )

Preț: 50 lei

Adrian Naidin își lanseza site-ul oficial în cadrul unui concert, la Teatrul Național București, în 10 octombrie, de la ora 20:00!

După 18 ani de carieră, numeroase concerte și colaborări, Adrian Naidin se poate mândri cu cei mai fideli și frumoși fani. După ce pagina de Facebook a artistului a depășit pragul de 12.000 de like-uri, Adrian a decis să își lanseze și un site oficial pentru a consolida astfel, relația specială cu susținătorii lui. 

Pe 10 octombrie, Adrian Naidin vă așteaptă la Sala Studio a Teatrului Național din București (ora 20.00) pentru un concert de zile mari și pentru a vă prezenta site-ul, AdrianNaidin.ro. Gheorghe Gheorghiu, Alexandra Ungureanu, Ionuț Micu, Eugen Amarandei și Adrian Andrei, au acceptat invitația de a-i fi alături în acest eveniment.

Gheorghe Gheorghiu si Alexandra Ungureanu sunt artiști consacrați și foarte îndrăgiți de publicul larg care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Ionut Micu, Eugen Amarandei si Adrian Andrei sunt muzicieni bine cunoscuti admiratorilor muzicii de calitate, descoperindu-i alături de Adrian Naidin în concertele sale sau în alte proiecte muzicale de gen.

Născut și crescut în Ardeal, din tată oltean și mamă basarabeancă, lui Naidin îi place să spună despre sine că este român 150%.

Numele care i-a fost atribuit de tată, are origini sîrbe și în limba slava s-ar traduce Căutătorul.

Cu siguranță căutările sale, ca artist, au găsit în inimile melomanilor nu doar răspunsuri la frământările și efervescențele interioare dar și o admirație profundă pentru simplu și frumos.

Pentru Naidin cel mai puternic element al sunetului este tăcerea dinaintea lui şi de după el, iar combinaţia de sunete, desfasurată privirii, îi oferă o idee despre natura cosmică a sunetului.

Artistul vă așteaptă la o nouă călătorie printre emoții și trăiri, acompaniat de nedespărțitul său prieten, violoncelul.

Prețul biletelor diferă în funcție de poziționarea în sală: Cat. I – 50 lei, Cat aII-a – 35 lei și Cat. a III- 25 lei. Biletele pot fi achizitionate de la Standul Ticketnet din Unirea Shopping Center, etaj 2, de la casa de bilete a Teatrului National București și online pe www.ticketnet.rowww.iabilet.ro siwww.bilet.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER