• Romania
  • English

evenimente: A IV-a conventie internationala de fitness organizata de Fitness Scandinavia in pe 12 Aprilie 2014

12 Aprilie 2014

A IV-a conventie internationala de fitness organizata de Fitness Scandinavia

Preț: 250lei

Cel mai mare eveniment fitness din Romania, organizat anual de catre Scoala Fitness Scandinavia, la care pot participa toti iubitorii de sport, well being si nutritie sanatoasa!

 

Evenimentul va avea loc la Hotel Caro, in perioada 12-13 aprilie 2014. Pe scenele celor 9 sali se vor perinda peste 20 de presenteri internationali si peste 30 de presenteri nationali, care vor prezenta pe parcursul a peste 100 de masterclass cele mai noi si mai interesante concepte din industria fitness-ului pe plan mondial pentru 2014. Daca vrei sa te updatezi ca instructor, sa te inspiri ca proprietar de club de fitness/wellnesss/spa sau pur si simplu vrei sa te bucuri de 2 zile de energie si voie buna alaturi de noi, nu trebuie sa lipsesti de la cel mai important eveniment fitness al anului!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER