• Romania
  • English

A doua zi a Festivalului OM BUN – Ducu Bertzi & Victor Socaciu

18 Decembrie 2012

A doua zi a Festivalului OM BUN – Ducu Bertzi & Victor Socaciu

Promoter: Magic FM
Gen muzical: Folk
Preț: 80/200 lei

Ducu Bertzi & Victor Socaciu – Festivalul Om Bun la ceas romantic

 

 

Cea de a doua zi a Festivalului Naţional de Folk Om Bun înseamnă o emoţionantă revedere cu artişti îndrăgiţi.

 

 

Ducu Bertzi este unul din interpreţii care încântă prin puritatea exprimării muzicale. şi farmecul aparte. Consacrarea sa pe scena folk se leagă de apariţiile din cadrul Cenaclului Flacăra, de la jumătatea anilor 70. În peste 30 de ani de activitate, artistul a susţinut peste 4000 de concerte, în ţară şi peste hotare şi cucerit  spectatorii cu şlagăre precum “Şi de-ar fi,” “Floare de colţ,” “Focul vânăt,”  “Suflet fără chei” sau “M-am îndrăgostit numai de ea.”

Ducu Bertzi este apreciat de public nu doar din postura de interpret folk, ci şi din aceea de realizator de emisiuni radio.

 

 

 

 

Şi Victor Socaciu şi-a legat destinul de muzica folk încă de la mijlocul anilor “70, când a fost cooptat de poetul Adrian Păunescu în cenaclul Flacăra. Artistul a pătruns în inima publicului şi în panoplia marilor folkişti din România cu piese precum „Oameni de zapada“, „Charlie Chaplin,“  “Căruţa cu flori” sau „Anii trec” , iar în decursul unei cariere de peste 35 de ani a lansat 15 albume.

 

 

 

 

 

Seara de 18 decembrie va fi întregită de recitalurile susţinute de Ada Milea, Vali Şerban şi Cătălin Stepa.

 

Programul celorlalte două zile ale festivalului Naţional de Folk OM BUN este următorul:

 

 

17 decembrie:

Nicu Alifantis

Alexandru Andrieş

Andrei Păunescu & trupa Totuşi

Florin Săsărman

Walter Ghicolescu

 

 

19 decembrie:

Vasile Şeicaru

Evandro Rosetti

Doru Stănculescu

Adrian Ivaniţchi

Adrian Sărmăşan

 

Rolul de amfitrion al evenimentului va reveni unei alte voci îndrăgite a folkului autohton: Maria Gheorghiu

 

Pentru Festivalul Naţional de Muzică Folk Om Bun sunt în vânzare bilete valabile pentru o zi, în valoare de 80 RON şi abonamente valabile pentru toate cele trei zile, în valoare de 200 RON.

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Ptria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER