Eveniment: 90's Arena

12 Martie 2010

90's Arena @ The Silver Church

Vineri 90's Arena, 12 martie, ora 22:00

Un nou concept de a-Å£i petrece seara într-un club.
Începând cu ora 22.00 ÅŸi terminând la ora 05.00.
Vino, dansează, socializează ÅŸi interacÅ£ionează alături de cei asemeni Å£ie. Devino activ, implică-te în orice fel. Îmbracă-te diferit, comportă-te diferit, gândeÅŸte diferit. Desprinde-te de grupurile compacte de oameni pe care le vezi în fiecare zi pe stradă, care te agasează senzorial cu kitsch-ul lor.
Pentru că este 90's Arena, vei avea parte de muzică bună.
Ce înseamnă muzica bună? Muzică la care rezonezi. Åži îÅ£i provoacă emoÅ£ii.E ste muzica anilor '90 pe care o ascultam cu toÈ›ii între anii 1990 È™i 2000.
Pentru că este The Silver Church Club, vei avea  în plus în jurul tău oameni care gândesc asemeni È›ie È™i care È™i-au format în timp aceeaÈ™i ierarhie de valori.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER