• Romania
  • English

evenimente: 20 de ani cu Vița de Vie in Arenele Romane pe 20 Februarie 2016

20 Februarie 2016

20 de ani cu Vița de Vie @ Arenele Romane

Preț: 65 lei

*** 20 de ani de Vița de Vie = un concert-aniversare cu un playlist ce contine atat piese de pe primul album + demo-urile din 1996 ce l-au precedat; cat si piese noi, in prima auditie, de pe albumul preconizat sa apara in toamna lui 2016.

Bilete:
** Early Bird: 50 lei pana la 31 #ianuarie 2016
** 65 lei, in perioada 1 – 20 februarie 2016

IABILET.ro: biletele sunt in vanzare in format #electronic pe site (http://goo.gl/m2pcFk) si in format #fizic in reteaua iabilet.ro/retea(Muzica, Uman, Senia, IQ BOX, Say Shops, ZebraPay).

BILETE.ro: biletele se pot cumpara in format #electronic pe site (http://goo.gl/yCnNwl) si #fizic din oficiile Postei Romane, din magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si din magazinele Germanos.

AMBILET.ro: http://goo.gl/skrgB5

* O productie DARK SIDE Booking Academy. Mai multe pe www.dark-side.ro

**********************************************************************************

Adrian Despot:
"Matematic, 20 de ani de VdV inseamna jumatate din viata mea. Sunt 20 de ani traiti la intensitate maxima si scursi parca intr-o clipa. Cu multele bune si inevitabilele rele, uitandu-ma inapoi, n-as schimba aproape nimic, pentru ca am facut asta din pasiune si ne-am bucurat de fiecare secunda.

Fiecare obstacol ne-a facut mai indarjiti si mai puternici. In loc sa abandonam sau sa dam inapoi, am reusit mereu sa mergem mai departe, strangand randurile si inventandu-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. Realizarile, mult prea multe pentru a le enumera, cad in derizoriu atunci cand ma gandesc la "varsta" noastra de trupa. 

Faptul ca inca suntem pe scena dupa 20 de ani iar piesele nostre sunt cantate cu aceeasi bucurie, atat de noi, cat mai ales de public, este mai mult decat am visat vreodata. Am avut niste prieteni extraordinari care ne-au fost alaturi in aceasta calatorie si au crezut in noi neconditionat, amortizandu-ne caderile si impingandu-ne mereu inainte. Sunt fanii nostri, carora le datoram "varsta" la care am ajuns. 

Am crescut, practic, impreuna si am avut grija unii de ceilalti. Pentru ei, am incercat sa tinem mereu stacheta ridicata, iar asta ne-a adus in locul pe care il ocupam azi".

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER